Meer dan 600 grondbeschikkingen uitgereikt in Nickerie
22 Dec 2017, 04:32
foto
De enveloppen met de beschikkingen worden gesorteerd. (Foto: NII)


Minister Roline Samsoedien van Ruimtelijke Ordening, Grond en Bosbeheer (ROGB) is samen met een delegatie in Nickerie om grondbeschikkingen te overhandigen aan ruim 660 belanghebbenden. Op het sportcomplex NTC te van Pettenpolder, was het gisteren al voor de ceremonie, die in de middaguren zou plaatsvinden een drukte van belang. In Wageningen zullen 60 beschikkingen worden uitgereikt.

Het ministerie legt bewust de focus op de groep die reeds langere tijd een aanvraag heeft liggen. Sommigen van de mensen hebben langer dan 30 jaar op hun beschikking gewacht, meldt het Nationaal Informatie Instituut. Het ministerie heeft gezorgd voor een goede organisatie, om het geheel ordelijk te laten verlopen. De beschikkingen zijn in enveloppen geplaatst en gesorteerd.

ROGB streeft ernaar om de aanvragen zo snel mogelijk af te handelen, zegt het NII. Het ministerie legt er nogmaals de nadruk op, dat stukken voor aanvraag vaak onvolledig worden ingediend. Om dit probleem te verhelpen is vanuit het beleid bepaald dat er met de aanvragers contact wordt gemaakt voor het completeren van de benodigde stukken.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May