Tweede ATM Finabank in gebruik genomen in Brokopondo
24 Nov 2017, 15:02
foto
Finabank neemt de tweede ATM in gebruik in Brokopondo. Deze machine staat in het dorp Wakibasoe 1 te Brownsweg. (Foto: Finabank)


Finabank heeft in het district Brokopondo een tweede ATM in gebruik genomen. De machine staat op het terrein van het nieuwe filiaal van de Kamer van Koophandel en Fabrieken (KKF) te Brownsweg in het dorp Wakibasoe 1. In februari heeft Finabank als eerste bank in Suriname de inwoners van Brokopondo te Klaaskreek en omstreken voorzien van een ATM.

Na het officiële gedeelte werd de Finamatic onder grote belangstelling in gebruik genomen. De gemeenschap van Brownsweg en omstreken is enthousiast met de komst van de nieuwe Finamatic waarbij ook het gebruik van de Moni Karta mogelijk is.

Commercieel directeur van Finabank, Almar Giesberts, zei verheugd te zijn dat bankieren voor de gemeenschap in Brokopondo verder toegankelijker is gemaakt. Finabank biedt de mogelijkheid om op een veilige en gemakkelijke manier bankzaken te doen, zegt de financiële instelling. De plaatsing van de tweede Finamatic in Brokopondo draagt bij aan het toegankelijk maken van bankdiensten voor elke inwoner van Suriname en is ondersteunend aan Finabank Online- en Mobile Banking waarmee het mogelijk is om 24 uur per dag overal en altijd, veilig en gemakkelijk te bankieren.

Bij de feestelijke openingsceremonie in het dorp Wakibasoe 1 te Brownsweg, waren er diverse hoogwaardigheidsbekleders aanwezig onder wie districtscommissaris Kenya Pansa, Assembleelid Frederik Finisie, kapitein van Brownsweg Henk Finisie, namens de Kamer van Koophandel en Fabrieken, voorzitter Aniel Padarath en Robert Ameerali.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May