Santos met tien man houdt been stijf tegen Happy Boys
12 Nov 2017, 04:40
Het team van Santos uit Nickerie.

Santos (Nickerie) heeft zaterdagmiddag, Happy Boys uit Meerzorg op bezoek gehad. Deze ontmoeting eindigde doelpuntloos. Happy Boys heeft een vliegende start gehad. De ploeg begon de wedstrijd in een hoog tempo waardoor ze de achterhoede van Santos de eerste vijf minuten onder druk zette. Gedurende de wedstrijd nam de ploeg van Santos het spel over en de wedstrijd concentreerde zich toen op het middenveld.

In de 28e minuut werd de speler Giovanny de la Fuente van Santos, middels een sliding van achteren aangevallen. Hij zag de speler aankomen, sprong op en landde op de speler. De arbiter floot voor een overtreding tegen De la Fuente. Hij gaf voor deze overtreding de rode kaart, waardoor Santos vanaf toen met één man minder de wedstrijd zou moeten uitspelen. De wedstrijd werd grimmiger zonder dat er werd ingegrepen.

In de tweede speelhelft is er ook een penalty gegeven door de arbiter aan de ploeg uit Meerzorg. Santos was het niet eens met het besluit van de scheidsrechter. Doelman Gyliermo Rollings stopte de bal. Kort voor het einde in de 89e minuut kreeg de speler Theodoor Dors van Santos een dieptepass van Xaviero Perk. Toen eenieder dacht dat hij de ploeg de overwinning zou schenken, plaatste hij de bal rakelings naast het doel. De eindstand werd dus 0-0.

Kamal Dewaker en Deva Boys kwamen ook tegen elkaar uit in de SVB Tweede Divisie speelronde 3. Kamal Dewaker won de wedstrijd met 3-0. De wedstrijd tussen Flora en Acoconut, werd in het voordeel van Acoconut beslist, 1-3. De derde speelronde wordt vanmiddag voortgezet. Broki neemt het op tegen Slee Jr, terwijl Tahiti tegenover Jong Aurora komt te staan.