Santos nog aan kop na 2e ronde 2e Divisie
06 Nov 2017, 10:12
foto
De standenlijst van de 2e Divisie van de Surinaamse Voetbalbond na de tweede speelronde.


Santos uit Nickerie staat nog steeds aan kop na de tweede speelronde van de SVB/Telesur 2e Divisie competitie 2017-2018. Zondag is de tweede speelronde afgesloten met de wedstrijden Flora-Slee Jr. en Acoconut- Tahiti. Slee Jr. won thuis bij Flora in het Essed Stadion, met 2-1. Acoconut won de wedstrijd tegen Tahiti ook met 2-1 in het Ramkhelawan Sport Centrum dat beide teams als thuishaven gebruiken.

Na deze uitslagen van de tweede speelronde, waarbij eenieder tweemaal aan bod is gekomen, heeft zich een kopgroep gevormd door de verenigingen, Santos, Acoconut en Slee Jr., waarbij Santos de leiding heeft. Op de vierde plaats staat de ploeg van Happy Boys uit Meerzorg met vier punten, een gedeelde vijfde plaats voor respectievelijk Jong Aurora en Broki, waarbij Jong Aurora een beter doelsaldo heeft.
Op de zevende plaats staat Flora met 1 punt uit twee wedstrijden. De hekkensluiters, de drie verenigingen die nog geen winst hebben geboekt, namelijk; Tahiti, Kamal Dewaker en Deva Boys, respectievelijk op de achtste, negende en tiende plaats.

De groep onderin wordt gevormd door de verenigingen die hun wedstrijd hebben verloren. Op de zevende tot en met de tiende plaats staan respectievelijk Jong Aurora, Kamal Dewaker, Tahiti en Deva Boys.

Edgar van Genderen
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May