NOVA regionale conferentie over accreditatie
05 Nov 2017, 12:49
foto


Het Accreditatie orgaan van Suriname (NOVA) houdt van 8 tot en met 10 november de veertiende Canqate Conferentie in Suriname. Tijdens deze conferentie komen vertegenwoordigers van accreditatie organen en kopstukken uit het Hoger Onderwijs uit de verschillende Caribische landen bij elkaar in Paramaribo.

De Canqate conferentie wordt elk jaar door een ander Caricom lidland georganiseerd. De conferentie vindt voor de eerste keer plaats in Suriname. Er hebben zich al ruim 60 deelnemers uit onder meer Belize, Jamaica, Barbados, Grenada, Guyana en Trinidad & Tobago aangemeld voor deelname.

Tijdens de conferentie worden vraagstukken op het gebied van kwaliteitsbeleid van het hoger onderwijs en het accreditatiebeleid van de verschillende Caribische landen door deskundigen uit binnen- en buitenland belicht.

De conferentie biedt aan het hoger onderwijs van Suriname een unieke gelegenheid om in contact te komen, te netwerken en ervaring en kennis te delen met collega’s uit de regio. Dit zal ongetwijfeld bijdragen aan een grotere bewustwording over de kwaliteit van het hoger onderwijs en het belang van accreditatie van opleidingen in Suriname, meent Nova.

Hoger onderwijsinstellingen, maar ook andere organisaties en personen die betrokken zijn bij (de kwaliteit van) het hoger onderwijs in Suriname worden nadrukkelijk uitgenodigd deel te nemen aan de regionale conferentie. Kosten voor deelname bedragen 150 USD of de tegenwaarde in SRD per persoon. Deelname kan tot en met maandag 6 november via de website van NOVA of telefonisch op 521501.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May