Afleggers worden gevaccineerd tegen Hepatitis B
14 Oct 2017, 08:25
foto


De Federatie van Afleggers in Suriname is begonnen met een vaccinatiecampagne tegen Hepatitis B. Ruim 400 afleggers en leden van aanverwante organisaties krijgen maandag hun tweede prikje. Dit project wordt uitgevoerd samen met het Bureau Openbare Gezondheidszorg (BOG).

Onder het motto ‘Wan spoiti no sari’ wordt de campagne gefaseerd uitgevoerd. Op 15 september kregen de werkers hun eerste vaccinatie. De campagne is in gang gezet, naar aanleiding van de bevindingen van het onderzoek naar risicofactoren die afleggers bij het uitoefenen van hun functie lopen.

De Federatie van Afleggers in Suriname, heeft gemeend de uitkomsten van dit onderzoek te benutten door in samenwerking met het BOG en het ministerie van Binnenlandse zaken een voorlichtings- en vaccinatieprogramma op te zetten.
Het Bureau Openbare Gezondheidszorg is belast zijn met de vaccinatie en de Federatie van Afleggers in Suriname treedt op in de rol van facilitator.

Maandag 16 oktober worden alle leden die hun eerste prik reeds gehad hebben opgeroepen om op deze dag tussen 8.00 en 14.00 uur hun tweede prik te komen halen op locatie Pijl en Boog aan de Waakhuizenlaan.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May