Moussi Issa opent nieuw pand na brand 5 jaar geleden
24 Aug 2017, 13:42
foto
Het nieuwe pand van Moussi Issa uit de as verrezen.


Moussi Issa opent vrijdag een supermodern en gloednieuw winkelpand aan de Zwartenhovenbrugstraat. Vijf jaar geleden werd de zaak verwoest door een enorme brand. Het nieuwe gebouw telt nu twee verdiepingen met een totale oppervlakte van 1800 vierkante meters. Het concept is zoveel mogelijk gebaseerd op self service.

In 1935 werd de 'stoffenzaak' opgericht door Moussi Habib Issa en wordt voortgezet door twee generaties. Het bedrijf continueert als 'family operated business', met thans aan de leiding Robert Issa en Isabel Issa.

Moussi Issa hanteert als slogan ‘Un doro baka, moro bigi, moro bun'. “Het doel is om de klant in onze Bigi Winkri een zo groot mogelijk assortiment aan koopwaar aan te bieden tegen scherpe prijzen. Daarnaast staat ons klantvriendelijk team klaar om u de service te verlenen die u verdient”, legt Moussi Issa’s topman Robby Issa uit. Samen met Isabel Issa zal hij het bedrijf naar grotere hoogten leiden. “Ons motto blijft: Garantie voor betaalbare kwaliteit”.

Issa is er trots op dat display, koeling en verlichting volgens de laatste internationale standaarden zijn. “Bij de koeling is er ook gedacht aan een fresh-air-systeem voor een aangename atmosfeer voor onze klanten”, vertelt hij. Er is ook gezorgd voor een eigen parking voor klanten.

Moussi Issa verwelkomt eenieder, klanten, zakenrelaties, familie, vrienden en kennissen in de nieuwe zaak voor de opening op vrijdag 25 augustus 2017 om 10:00 uur.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May