36e verkeersdode is bromfietser
15 Jun 2017, 12:36
foto


Soerdjpersad Tedjoe is overleden nadat hij met zijn bromfiets tegen een personenvoertuig aan de Merveilleweg in het ressort Santo Boma was aangekomen. De 49-jarige man, die op de bromfiets was, is gisteren levenloos aangetroffen op de linkerberm van de weg. Hij is de 36e verkeersdode voor dit jaar.

De autobestuurder heeft verklaard dat hij vanuit een inrit achteruit de Merveilleweg opkwam om een andere auto die ook in de inrit stond de gelegenheid te geven uit te rijden. Hij zag op dat moment de bromfietser die over de Merveilleweg reed, richting Tampoeweg aankomen. De autobestuurder stopte zijn voertuig en deed de gevaarlichten aan.

Vervolgens is de bromfietser tegen de linker zijspiegel van het voertuig aangekomen en is hij gevallen op de linker berm. Hij had snijwonden op zijn arm en hoofd. Bij aankomst van de ingeschakelde ambulance was Tedjoe al overleden.

De autobestuurder was niet onder invloed van alcohol en is na verhoor heengezonden. Het lijk van Tedjoe is in beslag genomen voor obductie.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May