Welzijn nu wettelijk waarnemer op Justitie en Politie
09 Jun 2017, 12:12
foto
Minister Jerry Miranda (rechts) overhandigt het beheer van Justitie en Politie over aan zijn collega, Ferdinand Welzijn.


Minister Jerry Miranda, ad interim op Justitie en Politie, heeft het beheer van het departement vanmorgen overgedragen aan zijn collega Ferdinand Welzijn van Handel, Industrie en Toerisme. Welzijn is belast met de waarneming, nadat Eugene van der San met ontslag ging. Hij heeft het beheer van het departement niet overgedragen voordat hij met vakantie ging.

Er moesten eerst administratieve zaken in orde worden gemaakt voordat Miranda kon overdragen, aangezien Welzijn formeel al belast was met de waarneming. Het ministerie van Justitie en Politie meldt dat de ondertekening van het protocol van overdracht in bijzijn van de waarnemend directeur van Justitie, Marianne Chin A Fat, heeft plaatsgevonden.

Na de protocollaire ondertekening overhandigde Miranda het protocol van overdracht met de volgende documenten: het huidige organogram, de beschikking van de nieuwe organisatiestructuur van het ministerie, het concept beleidsplan 2016-2020, de begroting van 2016, concept begroting van 2017 en het document van realisatie van de dienstonderdelen aan minister Welzijn.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May