Ramautarsing herkozen als voorzitter VES
06 Apr 2017, 10:26
foto
Het bestuur van de VES. Van links naar rechts: Steven Debipersad, Mireille Bergraaf, Winston Ramautarsing, Brigette van Hetten en John Ramdat Tewarie.


Winston Ramautarsing is bij enkele kandidaatstelling herkozen als voorzitter van de Vereniging van Economisten in Suriname (VES). De vereniging zal ook dit verenigingsjaar haar traditionele activiteiten blijven uitvoeren, zoals CEO Talks, de nieuwjaarsreceptie, waarbij de nieuwjaarsrede wordt uitgesproken door een prominente persoon, de VES scriptieprijs, lezingen en discussieavonden, eventueel in samenwerking met andere organisaties, en bedrijfsbezoeken.

Dit jaar bestaat de VES 45 jaar. De organisatie zegt een bijdrage te blijven leveren aan economische vraagstukken via adviezen en informatie aan de overheid, organisaties en de maatschappij. In deze economisch moeilijke periode is dit een ‘must’, meent de VES.

De overige bestuursleden zijn: Steven Debipersad (ondervoorzitter), Brigette van Hetten (secretaris), John Ramdat Tewarie (penningmeester) en Mireille Bergraaf (commissaris). Dit bestuur zal in zijn dagelijkse werkzaamheden worden ondersteund door de leden Winod Ramsamoedj en Naomi Blijd.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May