Dc's dienen hun districtsplan in bij minister Dikan
02 Apr 2017, 05:03
foto
Districtscommissaris Armand Jurel van Para overhandigt het districtsplan aan minister Edgar Dikan. (Foto: Voorlichting RO)


De districtscommissarissen hebben hun districtsplannen overhandigd aan minister Edgar Dikan van Regionale Ontwikkeling. De overhandiging vond vrijdag plaats in de vergaderzaal van het ministerie in aanwezigheid van directeur, onderdirecteuren, districtscommissarissen en ondervoorzitters van de districtsraden.

De districtsplannen worden opgemaakt nadat de verschillende ressorten hun ressortplannen hebben ingediend bij de districtsraad van het desbetreffend district. De opstelling van deze plannen is voorafgegaan door hoorzittingen die gehouden zijn in alle ressorten van de districten.

Tijdens deze hoorzittingen werden beleidsopties aangedragen door de bewoners van deze ressorten. De bewoners hebben projecten of zaken aangehaald die zij aangepakt of verbeterd willen zien in hun ressort. De bijdrage van de burgers is vervolgens verwerkt in de districtsplannen, meldt Regionale Ontwikkeling.


Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May