‘Rambo’ kan het niet laten
31 Mar 2017, 10:37
foto


Ricardo G. bekend als ‘Rambo’ heeft weer toegeslagen. Hij is er vandoor gegaan met een politiefiets. Kortgeleden had hij een beroving gepleegd in een kerk. Toen was hij ernstig aangesproken door de politie en heengezonden. Nu zit hij echter achter de tralies.

De 45-jarige man heeft gisteren een politiefiets weggenomen voor het politiebureau. De fietsen worden voor het bureau geparkeerd, zodat de bikers bij meldingen snel kunnen uitrukken. Een burger heeft de politiewacht van de Bikersunit gealarmeerd dat Rambo er met een politiefiets vandoor is gegaan.

Na een algemene oproep via de Centrale Meldkamer is ‘Rambo’ aangehouden op de kruising van de Hoge- en de Van Idsingastraat. De fiets was echter niet meer in zijn bezit. Op zijn aangeven heeft de politie de persoon kunnen achterhalen die de fiets bij hem had gekocht.

De fiets was al beschadigd. Rambo had het politie-opschrift van de fiets weggekrabd. De beschadigde rijwiel, de heler en Rambo zijn naar het politiebureau overgebracht. De heler is na verhoor heengezonden, terwijl Rambo gratis logies geniet.


Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May