Tweede ronde bekercompetitie SVB afgewerkt
27 Mar 2017, 00:42

De laatste wedstrijd in de achtste finale (tweede ronde) van de bekercompetitie van de Surinaamse Voetbalbond (SVB) is zaterdag gespeeld. Alle wedstrijden zijn gespeeld in het Essed Stadion.

De strijd tussen T.O.K. en Papatam is geëindigd in een 1-2 overwinning voor Papatam. Bij de rust stond Papatam al voor met 1-0. Vervolgens heeft Jong Rambaan het opgenomen tegen Acoconut. In de eerste helft had Jong Rambaan de openingstreffer gescoord. In de tweede helft kwam Acoconut herboren uit de kleedkamer en maakte drie doelpunten. De wedstrijd is geëindigd in het voordeel van Acoconut, 3-1.

De wedstrijden in de kwartfinale van deze bekercompetitie worden in de laatste week van april gespeeld. PVV zal dan uitkomen tegen Santos en Papatam neemt het op tegen Acoconut. In de andere kwartfinale wedstrijden staat Nishaan42 tegenover Inter Moengo Tapoe en Leo Victor tegenover WBC.

De SVB wil de halve finale wedstrijden tegen eind mei afwerken, zodat tegen medio juni de finale kan worden gespeeld.