Atmodimedjo eruit Bainoe erin bij Inter Moengo Tapoe
02 Mar 2017, 00:34
foto


De samenwerking van Inter Moengo Tapoe (IMT) met trainer Andy Atmodimedjo en assistent-trainer Jan Alfons, is opgezegd. Nu zit de in ongenade gevallen trainer bij Transvaal Dennis Bainoe, in de wachtkamer om de landskampioen verder te loodsen naar grotere hoogte. Dit zegt clubpresident Ronnie Brunswijk.

Trainer Andy Atmodimedjo en zijn assistent zijn per direct met ontslag, laat Brunswijk optekenen. De trainer was in eerste instantie ook aangesteld om IMT te leidden naar de finale van de Caribische Club kampioenschappen. Dit doel is echter niet gehaald. IMT is de vorige week door een tekort aan doelpunten in groep A, in Antigua uitgeschakeld. Voorts is het de eerste keer in zeker zes jaren tijd dat de club na de eerste ronde op de derde plaats staat. Voor de club die het kampioenschap wil prolongeren, is dit een tegenvallende prestatie. Er is in deze eerste ronde ook niet gewonnen van de topclubs in de Topklasse en heeft de club tot tweemaal toe verloren van Robinhood.

Ook wordt medegedeeld dat er in enkele opzichten een verschil was tussen het bestuur en de technische staf in de wijze van het leiden van dit kampioensteam. Trainer Hesron Jeroe blijft voorlopig als interim coach. Vanuit het bestuur van IMT zal vrijdag met de nieuwe technische staf, waar Bainoe zal aanschuiven, verder gesproken worden.

Ala-D Media
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May