VHP trekt veld in met boodschap van hoop
13 Feb 2017, 05:22
foto
Een delegatie van de VHP onder leiding van Chan Santokhi bracht een bezoek aan de markten van De Nieuwe Grond en Highway.


De VHP is zondag een ronde gestart om de boodschap van hoop te brengen naar de samenleving. Een delegatie onder leiding van voorzitter Chan Santokhi heeft een bezoek gebracht aan de zondagmarkten van De Nieuwe Grond en Highway. In de avond is een vergadering gehouden aan de Chandishawweg.

Op de markten heeft de VHP-leider kopers en verkopers een hart onder de riem gestoken. De marktverkopers werden gestimuleerd door te gaan met de productie-activiteiten die zij ondernemen ondanks het feit dat de koopkracht onder het huidige regiem met minimaal 50% is gedaald. "Zowel kopers als verkopers hebben het zeer moeilijk om het hoofd boven water te houden. Het hoort zo dat leiders niet dokken vooral in tijden van nood, doch rechtstreeks met het volk communiceren om zo een goede touch met de gemeenschap te onderhouden teneinde in hoogst eigen persoon te 'voelen' wat er leeft," stelt de VHP.

Standhouders en marktbezoekers hebben hun bezorgdheid tegenover de delegatie geuit en spraken hun waardering uit voor dit initiatief. Aan de mensen werd gevraagd hun noden op papier te zetten en via de geëigende structuren van de partij in het district naar het bestuur te sturen.

De VHP stelt dat de roep van het volk om met de leiding van de VHP in gesprek te gaan, steeds groter wordt. De boodschap van hoop werd ook gegeven op deze vergadering. De VHP vindt dat leiders nu zichtbaar moeten zijn, want het volk heeft het moeilijk. Daarom zal de VHP op elk verzoek vanuit de samenleving ingaan om de mensen moed in te spreken.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May