Notch kan Leo Victor niet stoppen
12 Feb 2017, 03:43

Notch was zaterdag in het Frank Essed Stadion niet in staat de overwinningsreeks van Leo Victor te stoppen. Ondanks de ploeg uit Moengo goed uit de verf kwam, was het Leo Victor die verdiend met een 2-0 overwinning naar huis ging.

Een doelpunt na ampertjes 2 minuten spelen, zette reeds de toon in deze wedstrijd. Op links sloop Conswello Gregor achter de verdediging van Notch en noteerde met een diagonaal schot zo het eerste doelpunt: 1-0. De bal leek even op buitenspel.
Ondanks een vroeg doelpunt kwam de koploper na 20 minuten spelen toch in moeilijk vaarwater. Notch ging voor de korte mandekking waardoor de combinaties bij Leo Victor niet vlotte. Keer op keer werd doelman Serginho Profijt op de proef gesteld met afstandsschoten.
En toch was het Leo Victor die voor de tweede maal toesloeg. Romano Holtuin ging recht op het doel af nadat een gat in de verdediging van Notch ontstond. Doelman Dimitri Deel werd keurig verslagen: 2-0.

Ook in de tweede helft leek het alsof Notch weerstand zou bieden. Notch zette druk op het spel maar de verdediging van Leo Victor deed knap werk. De bal werd vooral ook op de counters gegooid. Gilberto Croni was in de gelegenheid de score te vergroten. Hij omspeelde de doelman maar vond slechts het zijnet. In deze helft werd er niet meer gescoord.

Leo Victor blijft de koploper in deze competitie en heeft nu 25 competitiepunten. De club wordt gevolgd door Inter Moengo Tapoe. Inter won thuis in het Ronnie Brunswijk stadion met 4-0 van PVV. Het komende weekend komen deze twee ploegen in de laaste wedstrijd van deze 1e ronde tegen elkaar uit. Dan ontvangt Inter die nu 22 competitiepunten heeft Leo Victor thuis.