Jeugdigen staan terecht in diefstalzaak
07 Feb 2017, 06:16
foto


Savier H., Bryan D., Bilbal M., Avinish B., Avinash L. en John L. staan terecht, omdat zij ingebroken hebben in een woning en daar goederen en geld hebben weggenomen. De jongens kwamen lachend de rechtszaal binnen. Ze hebben iedereen in de zaal gegroet. Nadat de zaak voorgedragen was, wensten zij de aanwezigen een ‘fijne dag verder’ toe en werden lachend afgevoerd.

De verdachten worden bijgestaan door de raadslieden Georgette Leter, Robby Dens en Irvin Kanhai. Bryan D. wenst geen advocaat. Op 6 maart zullen de verdachten gehoord worden.

De strafzaak waarin Tetijese W. terechtstaat, werd ook uitgesteld naar de zitting van 20 maart. Hem wordt verweten dat hij seks met een minderjarig meisje heeft bedreven. Raadsman Irvin Kanhai die de verdachte bijstaat, vindt het belangrijk om het slachtoffer te horen.

Volgens de officier van justitie, Nirmala Maikoe, is het moeilijk om het slachtoffer te halen in de rechtszaal. Ze woont op Kwamalasumutu. Kantonrechter vroeg de officier om het slachtoffer toch te laten komen. Indien zij niet verschijnt, zal dan de verdachte op die dag - 20 maart - wel verhoord worden.

Wanita Ramnath
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May