Dertienjarig meisje ernstig verwond door leeftijdsgenote
28 Jan 2017, 20:24
foto


Een dertienjarig meisje is ernstig verwond in haar buikstreek tijdens een feestje te Flora. De politie werd om drie uur in de ochtend ingeschakeld. Op de plek aangekomen constateerde de politie dat het overgrote deel van de aanwezigen minderjarig was. Het slachtoffer is verwond door de dertienjarige verdachte Savira R.

Volgens de verklaring van enkele omstanders is het gevecht ontstaan door roddelpraat. De tieners hebben elkaar over en weer uitgescholden. Op een onbewaakt moment moet Savira een scherp voorwerp uit de tas van een vriend hebben gehaald en het slachtoffer hebben verwond. Per ambulance is het slachtoffer vervoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.

Het slachtoffer is voor medische behandeling opgenomen in de ziekeninrichting. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is Savira ingesloten en ondergebracht in het jeugdcellenhuis. Het verdere onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de politie van Jeugdzaken, meldt de politie Public Relations.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May