Politie op zoek naar man die vermist is in Nickerie
26 Dec 2016, 03:30
foto


Roepeshkoemar Chatta, meer bekend als Boyke, wordt sedert vrijdagavond vermist in het district Nickerie. Hij vertrok rond half acht in de vooravond om naar een feest te gaan. Sedert toen is hij niet meer thuis gekomen. De familie heeft zaterdag aangifte van vermissing gedaan bij de politie. Zondagmiddag is zijn schoeisel en kleding die hij die avond aanhad, gevonden aan de Arnold Julenweg. Deze lagen op straat verspreid. Regiocommandant West, Wiedjaikoemar Oedit, bevestigt dit tegenover Starnieuws.

Oedit zegt dat het heel gebied afgekamd is. Ook hebben ze aardig wat mensen gehoord die met hem gesignaleerd waren. Tot nu toe is er niets uit de bus. Het onderzoek is volop gaande.

Een familielid van Chatta zegt aan Starnieuws dat hij wel op het feestje is geweest. In zijn broekzak hebben ze een bedankje en zijn sigaretten aangetroffen. Ook heeft hij enkele personen op het huwelijksfeest gesproken. Met die mensen hebben zij ook contact gemaakt. Hij zou als laatste met een vriend van hem, na het huwelijk, bij een supermarkt alcohol genuttigd hebben. De vriend heeft verklaard dat zij daarna uit elkaar zijn gegaan. Daarna heeft de vriend niets meer van hem gehoord.

Chatta woont te Van Pettenpolder maar zijn kleding en schoeisel zijn in de Westelijke polder aangetroffen. De man heeft een vrouw en twee kinderen. Hij is in dienst van het ministerie van Regionale Ontwikkeling, maar is uitgeleend als chauffeur bij het Zuster Dankers Centrum.

Wanita Ramnath
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May