VHP viert kerst met Mytylschool
22 Dec 2016, 08:03
foto
VHP-voorzitter Chan Santokhi begroet een kind van de Mytylschool. (Foto: Mytylschool)


De VHP heeft een kerstmaal verzorgd voor de ongeveer honderd leerlingen en leerkrachten van de Mytylschool. De partij heeft ook een kerstpakket aan de school geschonken bestaande uit schoonmaakmiddelen voor ongeveer twee maanden. De school had aangegeven behoefte te hebben aan schoonmaakmiddelen.

De VHP zegt solidair te zijn met de minstbedeelden in de gemeenschap. Vooral in deze tijd van ernstige financiële problemen in het gehele land, voelde het bestuur van de partij zich genoodzaakt om niet - zoals bij veel organisatie gebruikelijk is - kerst met elkaar te vieren, maar met de leerlingen en leerkrachten van de Mytylschool.

Met de school is bij de viering woensdag, stilgestaan bij de betekenis van kerst. Vrede, liefde en opoffering van het individu voor zijn medemens zijn thema's die centraal staan met kerst. De directeur van de Mytylschool, Mirjam Karnadi, heeft de geste en belangstelling van de VHP voor de school bijzonder op prijs gesteld.

Na het feest kregen de VHP'ers een rondleiding, waarbij zij een beeld kregen van het leven en werk van de leerlingen en leerkrachten. VHP-voorzitter Chan Santokhi en partijgenoot Asiskumar Gajadien hebben aangegeven dat zij tijdens de begrotingsbehandeling enkele zaken die verlichting kunnen brengen voor mensen met een beperking, aan de orde zullen stellen. De VHP-delegatie was ruim drie uren te gast bij de Mytylschool.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May