Peneux steunt Su Aid en sociale instellingen
17 Dec 2016, 03:58
foto
Minister Robert Peneux van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur spreekt vertegenwoordigers van sociale instellingen toe. (Foto: MinOWC)


Minister Robert Peneux van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur heeft het overgrote deel van de SRD 50.000 bestemd voor relatiegeschenken, gedoneerd aan sociale instellingen. Hij schonk SRD 15.000 aan Su Aid. Negen sociale instellingen kregen ook elk SRD 2000.

Minister Peneux merkt tegenover Starnieuws op dat met het geld sociaal zwakkeren in de samenleving tegemoet wordt gekomen ter realisatie van haar doelen. Hij heeft besloten het geld te geven aan mensen die het geld harder nodig hebben door de precaire situatie.

Naast Su Aid hebben de volgende instellingen een donatie ontvangen: Het Parelhuis, Huize Campagne, Kennedy Stichting, Kinderhuis Odoneti, Kinderhuis Ramoth, Kinderhuis Samuel, Stg. Claudia A., Stg. Huize Betheljada en Stg. Rumas.
Met dit handelen, hoopt de bewindsman een voorbeeld te zijn voor anderen, die hij tevens oproept om sociale instellingen te ondersteunen.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May