SLM-toestel moet uitwijken door slecht weer
12 Dec 2016, 15:15
foto
De Consude-deelnemers voor vertrek op de Johan Adolf Pengel Luchthaven. (Foto: min. S&J)


Het SLM-toestel dat vanochtend met de Consude-sporters naar Colombia is vertrokken, heeft vanwege slecht weer boven Baranquila een uur moeten rondcirkelen. Aangezien het slecht weer bleef aanhouden, is volgens het vliegplan uitgeweken naar Cartagena.

SLM-directeur Robbi Lachmising zegt desgevraagd aan Starnieuws dat het toestel geen noodlanding heeft gemaakt. Het toestel heeft in Cartagena bijgetankt en nadat het weer in Baranquila was opgeklaard, is de reis vervolgd.

Berichten als zou het toestel op gegeven moment bijna door zijn brandstofvoorraad heen zijn, wijst de SLM-directeur naar het rijk der fabelen. Slecht weer heeft gemaakt dat het SLM-toestel moest uitwijken naar Cartagena waar hij heeft bijgetankt.

De Consude Games 2017 worden van 12 tot 18 december in Medellin, Colombia gehouden. 86 sporters uit Suriname doen mee aan de spelen. Het is de vijfde keer dat Suriname participeert in deze spelen. De Zuid-Amerikaanse Schoolsport Spelen worden voor de 22e keer gehouden. Scholieren tussen 12 en 14 jaar zullen het land vertegenwoordigen.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May