Beklaagde ontkent diefstal te hebben gepleegd
11 Nov 2016, 02:12
foto


Donovan S. blijft erbij dat hij op 18 juni dit jaar niet heeft gestolen bij een supermarkt aan de Martin Luther Kingweg. Hij zou 'toevallig' daar zijn geweest om te plassen. Bij zijn aanhouding trof de politie een tas met spullen aan. Ook werd de brandkast van de winkelier aangetroffen. In deze zaak heeft rechter Marie Mettendaf op de rechtszitting van donderdag, twee politieagenten gehoord.

De onderinspecteur van politie verklaarde dat hij een melding kreeg dat de bewoners van het pand geluiden hadden gehoord. Hij rukte met nog twee andere collega’s uit. Hij ging naar de voorzijde van het pand en de collega’s gingen naar de achterzijde. Zij zagen twee mannen. Eentje klom over een schutting en de andere stond daar. Die ene zag kans om weg te vluchten, maar de verdachte konden zij aanhouden.

De politieagente die werd gehoord, verklaarde dat de verdachte een tas om zich heen had. Daarin had hij een handschoen -de andere had hij om zijn ene hand - SRD 225, een zwart t-shirt, drie halskettingen, een bracelet en een players card op naam van de benadeelde. In een doos werden er negentien sloffen sigaretten aangetroffen.

De verdachte beweerde dat hij geen tas bij zich had. Ook had hij geen handschoen aan zijn ene hand. Hij is oud bekende van de politie en was pas vrij, nadat hij een straf had uitgezeten. Hij wordt bijgestaan door advocaat Georgette Leter. De zaak zal op 24 november verder worden behandeld.

Wanita Ramnath
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May