Vrouw ingesloten voor toebrengen letsel rivaal
05 Nov 2016, 15:23
foto


Xanagy L. (18) bracht Sharisha (22) met een steen een slag toe aan haar hoofd. De vrouw liep een bult op aan haar voorhoofd en moest medisch worden behandeld. Uit het onderzoek van de politie van Lelydorp is komen vast te staan dat de 22-jarige buschauffeur een liefdesrelatie onderhoudt met Xanagy L., met wie hij samenwoont, én Sharisha P. De chauffeur reed met de PL-bus in volle vaart het terrein van de politie op.

De man werd door zijn concubine verrast toen hij met Sharisha toerde in de bus. De vrouw viel partijen gelijk aan toen zij de bus instapte. De partner van de buschauffeur is gelijk aangehouden door de politie. Tijdens het onderzoek bleek zij ook nog een moker in haar tas te hebben die in beslag is genomen. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is Xanagy ingesloten.

Het verdere onderzoek wees uit dat de man die in het bezit is van een geldig rijbewijs niet bevoegd is een bus waarmee passagiers worden vervoerd, te besturen. Volgens de vergunningsvoorwaarde dient een buschauffeur de leeftijd van 23 jaar te hebben. De politie zal met het ministerie van Transport Communicatie en Toerisme (TCT) nagaan welke maatregel tegen hem zullen worden getroffen, meldt de afdeling Public Relations.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May