Santokhi terug na een missie van anderhalve maand
16 Oct 2016, 10:39
foto
Naast Europa is de VHP-voorzitter ook naar India geweest. Hij heeft ook parlementariër tevens nationaal secretaris, Kailash Vijayvargiya van de BJP, ontmoet.


VHP-voorzitter Chan Santokhi is zaterdag na anderhalve maand in het buitenland te hebben vertoefd, teruggekeerd. De politicus zegt in gesprek met Starnieuws dat hij een enerverende periode heeft doorgebracht op "een missie die er toe moet leiden dat de economische neergang van ons geliefd Suriname gestuit wordt".

"Wij zitten nu eenmaal met z'n allen in de economische malaise dus moeten wij naar alle mogelijkheden kijken hoe eruit te komen!" zegt de voorzitter van de oranje-partij. Zijn missie vond hij succesvol. Tijdens zijn afwezigheid is er in de media het een en ander over zijn activiteiten in het buitenland verschenen. Nu wil hij eerst zijn hoofdbestuur informeren, waarna de daarvoor in aanmerking komende autoriteiten.

Hij zal hierna uitgebreid aan de gemeenschap verantwoording afleggen. Intussen heeft hij vandaag direct een politieke activiteit in Commewijne, waar hij de nieuw samengestelde jongerenraad van de VHP zal installeren en toespreken. "Het was de moeite waard, maar ik ben zeer verheugd terug te zijn op Surinaamse bodem."
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May