Van Geenen, directeur Algemene Zaken, met pensioen
11 Oct 2016, 04:23
foto
Minister Mike Noersalim neemt afscheid van Louis van Geenen, directeur van Algemene Zaken. Hij is met pensioen. (Foto: Biza)


De directeur van Algemene Zaken, Louis van Geenen (75), is met pensioen. De dagelijkse leiding op het directoraat ligt nu in handen van Renuka Raghoe. Minister Mike Noersalim van Binnenlandse Zaken (Biza) zegt dat bewust is gekozen voor een vrouw, met het oog op gendergelijkheid.

Het personeel van Algemene Zaken nam vrijdag officieel afscheid van Van Geenen. Noersalim bedankte de scheidende directeur en bedankte hem voor zijn bijdrage aan het ministerie. Van Geenen heeft de overheid 55 jaren gediend. In aanwezigheid van het overige personeel kreeg Van Geenen een onderscheiding voor zijn 55 jaren trouwe dienst, meldt Biza.

“Als je kijkt naar de loopbaan van de heer Van Geenen, dan zie je dat hij als jongeman in het laagste ambt is begonnen. Hij heeft het geschopt tot directeur van een directoraat, het hoogste ambt van de ambtenarij, dus we kunnen zo een dag natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan”, stelde de bewindsman. Hij vindt dat Van Geenen een voorbeeldfiguur is voor alle andere ambtenaren. Met zijn inzet, kunde en karakter heeft hij bewezen zijn werk aan te kunnen. “Ik kon hem elk moment van de dag bereiken en hij gaf me alle informatie die ik nodig had”.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May