49e verkeersdode valt in Commewijne
19 Sep 2016, 14:37
foto


Ribeiro Silva (54) is omgekomen door verkeersongeval zondag in Commewijne. Hij is de 49e verkeersdode voor dit jaar. De politie trof aan de Hadji Iding Soemitaweg een zwaar beschadigde autobus aan, met daarin vijf inzittenden.

Het voorlopige onderzoek ter plaatse wees uit, dat de bestuurder Djokarto reed over de H.I. Soemitaweg vanuit Meerzorg richting De Hulp. Tijdens een inhaalmanoeuvre kreeg zijn voertuig een klapband. De chauffeur verloor de controle over de besturing van de autobus. Het voertuig draaide om zijn as, geraakte van het wegdek, sloeg over de kop, en kwam ten slotte tegen een pand tot stilstand.

De bestuurder en de overige drie inzittenden liepen schaafverwondingen op, en klaagden van pijn. De slachtoffers zijn per ambulance vervoerd naar de afdeling Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.

Het stoffelijk overschot van de overledene is eveneens in beslag genomen voor obductie. De bestuurder was niet onder invloed van alcohol en is in het bezit van een geldig rijbewijs. Het rijbewijs is ingevorderd, meldt de politie Public Relations.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May