EBS-acties per direct opgeheven
13 Sep 2016, 13:46
foto


De acties van de bond bij de Energie Bedrijven Suriname (EBS) zijn opgeheven. Dit is vandaag besloten tijdens een algemene ledenvergadering. Bondsvoorzitter Steve Geerlings zal morgen verdere gesprekken voeren met president Desi Bouterse.

Starnieuws verneemt dat in het weekend er stille diplomatie is gevoerd. Afgesproken werd dat het beraad wordt opgeschort. Dit was een eis van de aandeelhouder. Vicepresident Ashwin Adhin had de opdracht gegeven aan directeur Rabin Parmessar om het bestuur van de bond mee te delen dat het beraad onmiddellijk moest worden opgeheven. De EBS-bond voerde vanaf 17 augustus acties.

De opdracht van de aandeelhouder is uitgevoerd door de directie. De bond heeft een brief gekregen over de opheffing van het beraad. Geerlings vindt dat er een communicatiestoornis is opgetreden. Het vertrouwen in directeur Rabin Parmessar is geschaad, vindt de bond. De overeenkomst die bereikt was met de president, zou niet zijn verworpen. Het is nog niet duidelijk wat er zich precies afspeelt.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May