VHP-ressortraadsleden Houttuin steunen scholieren
12 Sep 2016, 23:18
foto
Parlementariër Krishna Mathoera samen met de scholieren en enkele rr-leden van het ressort Houttuin. (Foto: VHP)


Ressortraads(rr)leden van de Vooruitstrevende Hervormingspartij (VHP) hebben meer dan twintig scholieren in ressort Houttuin een waardebon gegeven, waarmee ze schoolspullen kunnen kopen. Met financiële hulp van de VHP-parlementariërs Asiskumar Gajadien en Krishna Hussainali-Mathoera is het project tot stand gekomen.

De rr-leden van Houttuin vinden dat onderwijs de sleutel is tot succes in de samenleving. Eerder hebben ze alle bestgeslaagden uit hun ressort gehuldigd. “We weten dat de nood hoog is en dat veel ouders van sociaal zwakke gezinnen heel moeilijk hun kinderen kunnen voorzien van alle schoolbenodigdheden,” schrijven de leden in een persbericht. Gajadien die in het buitenland is, heeft de activiteit niet kunnen bijwonen.

Parlementariër Hussainali-Mathoera heeft de kinderen verteld dat ook zij uit een heel arm gezin is gekomen. “We moesten ook met de minste middelen naar school. Rijst met thee en met badslippers gingen we naar school.” Ze heeft de kinderen aangemoedigd hun best te doen op school, opdat zij een goede toekomst mogen hebben.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May