Reactie op de heer Ronald Hooghart
06 Sep 2016, 11:56
foto


Het ministerie van Justitie en Politie wenst zeer kort en als volgt te reageren op de laatste reactie van de heer Ronald Hooghart op het Bufaz debacle:
1. De minister staat achter de inhoud en de vorm van de reactie zoals op Starnieuws gepubliceerd de dato 5 september 2016.
2. Het ministerie is de mening toegedaan dat de heer Hooghart zich van ernstige aantijgingen heeft bediend tegen de leiding van het ministerie en dat daarop een reactie noodzakelijk is geweest zoals die is verwoord door de onderdirecteur Algemeen Beheer.
3. Het ministerie kent geen algemeen bond van personeel Justitie aangezien de leden er geen hebben gekozen.
4. Het ministerie zal op de ingeslagen weg verder gaan om te komen tot ordening, transparantie, rechtvaardigheid en een correcte dienstverlening ten behoeve van de samenleving.
5. Het ministerie is ingenomen met het feit dat dhr Hooghart in zijn laatste reactie het niet meer heeft over gezondheidsrisico’s als gevolg van het in- en uitscannen maar het nu gooit over de boeg van privacy- redenen.

Tot slot wenst het ministerie aan te geven geen ongegronde en onwaarachtige aantijgingen aan te zullen horen zonder een reactie te geven en zal over deze kwestie die een beleidsaangelegenheid is zo min als mogelijk in de media treden.
De reactie op de heer Hooghart is naar aanleiding van aantijgingen die in de media zijn gedaan. Het antwoord op de brief die gericht is aan de minister zal nog formeel gegeven worden.

Het ministerie van Justitie en Politie
Namens deze
Mr.drs.Sharmila Kalidien-Mansaram
Onderdirecteur
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May