Vrouw ernstig verwond door zwerver
21 Aug 2016, 15:37
foto


Winio P. (45) is in kritieke toestand opgenomen in het ziekenhuis. Zij is vrijdag door een zwerver ernstig verwond met een scherp voorwerp. De politie van Latour trof bij aankomst aan de Goede Verwachting de vrouw bloedend op de grond aan. Zij was niet aanspreekbaar. Ter hoogte van haar linker borst heeft zij een steekverwonding opgelopen.

Volgens verklaringen van omstanders begaven de bewoners van de omgeving zich in de morgen naar de tapkraan om water te vullen. Winio P. was bezig haar emmer te vullen. Op dat moment kwam de zwerver aangelopen en vond dat de vrouw geen water mocht vullen. Er ontstond een woordenwisseling, waarna de vrouw wegliep. De man ging haar achterna, haalde een scherp voorwerp te voorschijn, waarmee hij haar enkele steekverwondingen toebracht.

Het slachtoffer is per ambulance vervoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Zij is opgenomen op de afdeling Intensive Care. De verdachte heeft voordat de politie aankwam, de plaats verlaten. Aan zijn opsporing wordt gewerkt, meldt de afdeling Public Relations.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May