Meriba mag aangifte van bedreiging doen
17 Aug 2016, 00:36
foto


Rechter Rewita Chatterpal heeft op de rechtszitting van dinsdag aangegeven dat Romano Meriba (32) onder begeleiding van de politie aangifte mag gaan doen. Meriba voelt zich bedreigd en de kantonrechter vindt dat de verdachte veilig moet zijn. Volgens haar mag niets met hem gebeuren. De verdachte heeft te kennen gegeven dat de politie hem heeft mishandeld en bedreigd. Ook zou er een complot zijn opgezet om hem te vermoorden.

Meriba wordt samen met Ruben S (39), Errol S (41) en Anthony C (55) verdacht van het beroven van een ondernemer op 9 november vorig jaar. Raadsman Raoul Lobo die Meriba bijstaat, zei dat zijn cliënt aan een politieman kenbaar had gemaakt dat hij aangifte wilde doen. Echter is er geen gehoor aan gegeven. Meriba wil dat zijn zaak beter wordt onderzocht. Volgens hem spelen er ook nog andere dingen die niet zijn aangekaart.

Rechter Chatterpal merkte op dat Meriba ook een burger is van het land en in de gelegenheid gesteld moet worden om de aangifte te doen. Ook hield zij hem voor dat tijdens het gerechtelijke vooronderzoek veel personen zijn gehoord. Op 26 oktober zal deze zaak worden voortgezet.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May