SVZ neemt heringerichte afdeling Neurologie in gebruik
17 Aug 2016, 19:00
foto
Neuroloog Roberto Baptista geflankeerd door collega/zoon Mark en algemeen directeur Manodj Hindori. (Foto: SVZ)


Het St. Vincentius Ziekenhuis heeft zijn specialisatie Neurologie uitgebreid. De heringerichte afdeling 50 is feestelijk in gebruik genomen. Hiermee heeft het ziekenhuis invulling gegeven aan de behoefte van zijn zorgvragers met een neurologische aandoening. Neurologie houdt zich bezig met de diagnostiek en behandeling van ziekten van de hersenen, het ruggenmerg, de zenuwen en de spieren.

De eerste neuroloog Roberto Baptista, reeds 34 jaar onafgebroken in dienst van het ziekenhuis, kreeg in juli 2016 een collega in de persoon van zijn zoon, Mark Baptista. De gestadige groei in het aantal neurologische zorgvragers werd toen duidelijk merkbaar, en besloten werd om kwalitatieve zorg te waarborgen door de dienst uit te breiden, zegt het ziekenhuis.

Het verpleegkundig personeel zal verder bijgeschoold worden dor de twee neurologen, waarbij het belang van kwalitatieve zorg in een patiëntvriendelijke en – veilige omgeving voorop zal staan. Het hoofd van de afdeling Carla Trustfull, neurologie verpleegkundige, zal met haar jarenlange ervaring leiding geven. De naam is ook veranderd in afdeling Neurologie. Het St. Vincentius Ziekenhuis hoopt met deze mijlpaal zijn zorgvragers beter van dienst te zijn.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May