SOB: 'Financieel-economische toestand somber'
08 Aug 2016, 23:16
foto


Het bestuur van de Surinaamse Onderwijzersbond (SOB), onder voorzitterschap van Richard Bouguenon, zegt dat de financieel economische toestand in het land er steeds somberder uitziet. Hij schrijft in een brief de SOB-leden, daarom uit te kijken naar het verslag dat zal worden uitgebracht door de Commissie Voorbereiding implementatie herwaardering Onderwijsgevenden.

Het bestuur vraagt de onderwijzers om “de werkgever tot oktober 2016 de ruimte te bieden de financiële voordelen naar de beroepsopvoeder toe te implementeren. “Zo niet, zal helaas de vlotte voortgang van het onderwijsleerproces niet gegarandeerd kunnen worden.”

Bouguenon bedankt de leerkrachten voor de “voortreffelijke wijze waarop zij de afgelopen periode het lerende kind op weg naar zelfstandigheid hebben begeleid.” Hij doet een beroep op hen, om het schooljaar goed af te sluiten en zich niet af te laten leiden, of in te gaan op berichten via sociale media en persoonlijke oproepen op scholen. “Besteedt de inhoud van uw haast lege portemonnee slechts aan broodnodige zaken”, adviseert hij.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May