Breaking news: Hellings wordt nieuwe voorzitter SPB
18 Jul 2016, 23:39
foto
Raoul Hellings (rechts), een van de trekkers van de Vernieuwingsbeweging SPB, zal de bestuursverkiezing winnen.
(Foto: René Gompers)


"Lijst 3, Hellings, Lijst 3, Hellings, Lijst 3, Hellings." Dat was het algehele beeld van de uitslag van de verkiezing die gehouden is maandag bij de Surinaamse Politie Bond (SPB). Raoul Hellings, een van de trekkers van de Vernieuwingsbeweging van de SPB, zal de verkiezingen met ruime meerderheid winnen. Hellings heeft nu 599 stemmen. De lijst aangevoerd door Oscar Terborg heeft er 169, de andere vier kandidaten hebben minder stemmen. Er zijn al 1023 stemmen geteld. Nu is er een korte pauze ingelast, waarna de laatste stemmen geteld worden.

In diverse districten heeft de lijst Hellings bijzonder goed gescoord. De Vernieuwingsbeweging heeft een felle strijd gevoerd. Het bestuur onder leiding van Robby Ramjiawan is voor de groene tafel gedaagd, omdat de ingediende moties niet in stemming zijn gebracht. De Vernieuwingsbeweging werd niet ontvankelijk verklaard door de rechter.

De leden van de SPB hebben wel duidelijk hun mening gegeven tijdens de bestuursverkiezing. Er waren maar liefst zes kandidaat-besturen. Lijst nummer 3 van Hellings heeft de andere kandidaten ver achter zich gelaten. De leden van de SPB hebben massaal gekozen voor de Vernieuwingsbeweging.

(Straks meer bijzonderheden)
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May