18-jarige staat terecht voor seksueel misbruik meisje
19 Jul 2016, 04:58
foto


Giliano T. (18) heeft bekend dat hij een minderjarig meisje een keer seksueel heeft misbruikt. Hij ontkende dat hij geweld heeft gepleegd. Ook heeft hij toegegeven dat hij het meisje had bedreigd. Dit zou in de periode van januari tot en met 31 december 2015 zijn gebeurd. Kantonrechter Ingrid Lachitjaran heeft de verdachte op de rechtszitting van maandag gehoord.

Het slachtoffer is dertien. Op die bewuste dag waren zij alleen thuis. De verdachte was bezig kleren te wassen en had ineens zin in seks. Hij vroeg het meisje, maar ze weigerde tot twee keren toe. Daarna trok hij haar naar de slaapkamer en hield haar voor dat ze wel seks wilde met een zekere ‘G’. Het meisje schrok daarvan en hield hem voor dat hij haar gedwongen had tot seks. De verdachte zei dat indien hij geen seks met haar mocht bedrijven, hij het geheim zou verklappen aan de ouders van het meisje. Zij zwichtte voor de chantage.

Giliano T. heeft een liefdesrelatie met de zus van het slachtoffer. De zaak kwam aan het rollen toen het slachtoffer een einde aan haar leven wilde maken. Ze werd opgenomen in het ziekenhuis. Daar verklaarde zij dat ze door twee personen gedwongen was tot het bedrijven van seks en dat zij geen ondersteuning van haar familie kreeg.

De verdachte huilde en gaf aan dat hij enorm veel spijt van zijn handeling heeft. “Het voelt niet goed aan”, huilde hij het uit. Raadsman Hedley Derby staat Giliano T. bij. Op 3 oktober zal deze zaak verder behandeld worden.

Wanita Ramnath
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May