Vrijdag open dag bij PTC
18 Jul 2016, 19:11
foto


De Stichting Polytechnic College Suriname (PTC) houdt op vrijdag 22 juli een open dag. Geïnteresseerden zullen op deze dag informatie krijgen over de verschillende programma’s en diensten die het PTC aanbiedt. Bezoekers kunnen zich eventueel ook direct inschrijven en gebruiken maken van een speciale korting op het inschrijfgeld.

Het PTC biedt beroepsgerichte technische opleidingen op hoger niveau (HBO) aan. Er zijn verschillende manieren bekeken om studenten tegemoet te komen. Eén van de manieren is dat zij gebruik kunnen maken van de ‘Early Bird’ aanbieding waarbij nieuwe en ouderejaarsstudenten in aanmerking kunnen komen voor een inschrijfkorting, zegt de afdeling Communicatie & Marketing van het PTC.

Het PTC is op 21 februari 1997 opgericht. Dit opleidingsinstituut beschikt over een Managementsysteem Certificatie (ISO 9001). Het PTC biedt 10 bachelor programma’s, een Nova geaccrediteerde Master of Business Administration (MBA) in Innovation and Technology opleiding, Masterclasses, cursussen en trainingen aan.

De open dag wordt gehouden van 3 uur ‘s middags tot en met 9 uur ‘s avonds op het hoofdkantoor van het PTC aan de Kinderdorpstraat 2-4, ingang Doekhieweg-Oost.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May