VHP wenst Sharmila Mansaram succes toe
06 Jul 2016, 00:32
foto
De opzegging van het lidmaatschap door Sharmila Kalidien-Mansaram is aanvaard door de VHP.


De Vooruitstrevende Hervormings Partij (VHP) heeft het besluit van Sharmila Kalidien-Mansaram om het lidmaatschap op te zeggen, geaccepteerd. Dit schrijft het hoofdbestuur van de oranjepartij aan Mansaram. In de brief, ondertekend door secretaris Ganeshkoemar Kandhai, wordt het gewezen lid veel succes toegewenst in haar verdere loopbaan. De partij bedankt haar voor de bewezen diensten in de afgelopen periode.

Mansaram heeft het lidmaatschap op 29 juni opgezegd. Zij was ongeveer een kwart eeuw lid van deze partij. Zij was ook Assembleelid voor de VHP. Mansaram keert de VHP de rug toe, omdat zij zich niet kan verenigen met de inzichten en handelingen die de afgelopen periode zijn geëtaleerd. "Zelfrespect en mijn overtuiging om aan conflictminimalisatie te doen, nopen mij tot dit besluit."

Intussen heeft het nieuwe bestuur van de VHP, waar Chan Santokhi opnieuw leiding aan geeft, dinsdag de formele overdracht bekrachtigd. De partijleider bedankte de gewezen bestuursleden voor hun bijdrage. Hij kondigde een nieuw plan van aanpak aan. Gewezen bestuurslid Bhagwan Gangaram Panday bedankte eenieder voor de leerrijke periode en wenst de nieuwe bestuursleden veel succes toe. Hij vroeg hen om zich te verdiepen in de historie van de VHP en zich de partijregels eigen te maken.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May