Shenelva B. aangehouden voor ontvoering meisje
02 Jul 2016, 16:13
foto


De politie van Latour heeft Shenelva B. aangehouden voor de ontvoering van een kind van 7 jaar. Zij maakt er gewoonte van om kinderen op onbewaakte momenten te ontvoeren. Zij is in verzekering gesteld.

De politie van Latour kreeg via de Centrale Meldkamer melding dat een jonge vrouw over straat liep met een kindje van ongeveer zeven jaar oud. De beller vond het vreemd dat het kind constant huilde terwijl zij met de vrouw liep. De politie ging op onderzoek uit en trof de vrouw met het kind aan. Het ging om de bekende Shenelva die eerder een soortgelijk strafbaar feit had gepleegd.

Zij werd samen met het kind overgebracht naar het politiebureau. Kort nadat de wetsdienaren op het bureau arriveerden, meldden de ouders van het kind zich aan om aangifte van vermissing te doen. Volgens de moeder had zij haar kind naar de winkel gestuurd. Toen zij merkte dat het meisje langer dan normaal wegbleef, besloot zij na een zoekactie in de buurt, het politiebureau aan te doen. De zaak is overgedragen aan de politie van Jeugdzaken, meldt de politie Public Relations.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May