Drie personen laten leven in het verkeer
02 Jul 2016, 07:33
foto
De personenauto is in het Magentakanaal beland. Twee personen zijn omgekomen. Foto's: George Cheng Jr. bombelman.com


Drie personen hebben vannacht het leven gelaten in het verkeer. Enkele gewonden zijn in kritieke toestand opgenomen in het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. De doden vielen bij een verkeersongeval te Welgedacht C en een aanrijding op de Indira Gandhiweg.

Op de hoek van het Magentakanaal en Welgedacht C belandde een personenauto in het kanaal. Het voertuig kwam volgens ooggetuigen met hoge snelheid uit Welgedacht C. Twee van de drie inzittenden hebben ter plekke het leven gelaten. Het verkeersongeval vond plaats iets voor twee uur in de nacht.

Aan de Indira Gandhiweg (De Nieuwe Grond) zijn een lijnbus en een personenauto frontaal met elkaar in botsing geraakt. De bestuurder van de personenauto heeft het leven gelaten. De buschauffeur is in kritieke toestand vervoerd naar de Spoed Eisende Hulp. Ook inzittenden van de personenauto zijn ernstig gewond. In de bus waren er geen passagiers, wel de helper van de chauffeur die ook naar SEH is vervoerd.

Starnieuws verneemt dat de brandweer in beide gevallen aan te pas moest komen om de mensen te bevrijden uit de voertuigen. Het aantal verkeersslachtoffers voor dit jaar is gestegen naar dertig.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May