Jogi schakelt pg in om politie tot actie te bewegen
15 Jun 2016, 05:44
foto


Mahinder Jogi (Assembleelid-VHP) heeft zich via zijn raadsman Irvin Kanhai gewend tot procureur-generaal (pg) Roy Baidjnath Panday. Kanhai schrijft de pg dat zijn cliënt aangifte tegen Kishan Gangadien heeft gedaan bij de politie van Groningen voor verduistering. Ook andere personen zouden zijn benadeeld door Gangadien. Volgens de advocaat heeft de politie nog geen enkele handeling verricht.

De overige benadeelden over wie melding is gemaakt bij de politie, zijn niet gehoord. Jogi voelt zich aangetast in zijn rechtsgevoel. Daarom wordt de hulp van de pg ingeroepen. Jogi wil dan zijn aangifte serieus wordt onderzocht.

De stap van Jogi volgt nadat Gangadien aangifte heeft gedaan bij de politie wegens intimidatie en bedreiging. In deze zaak zijn twee militairen betrokken, die gehandeld zouden hebben in opdracht van minister Ronni Benschap van Defensie. Jogi heeft de bewindsman, met wie hij bevriend is, ingeschakeld om te bemiddelen in het probleem dat hij heeft met Gangadien die elektrische installatie voor hem moest aanleggen.

De VHP zegt zich afzijdig te houden van deze zaak omdat het om een privéaangelegenheid gaat van Jogi, die ook hoofdbestuurslid is van de partij. De VHP wacht het resultaat van het onderzoek af.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May