DOE blijft in de coalitie
13 Jun 2016, 21:44
foto


DOE blijft in de coalitie. Dit is besloten tijdens een heftige spoedvergadering van het congres van de partij. Hoofdbestuurslid Ricky Stutgard was op de vergadering, maar heeft enorm veel kritiek gekregen. Uiteindelijk verliet hij de vergadering vroegtijdig. Starnieuws verneemt dat veel kernen niet te spreken waren over het agendapunt waarin besloten zou worden of DOE in de coalitie blijft. Partijleden vinden dat de vergadering niet hierover moest gaan, maar het bestuur en de organen van de partij geëvalueerd moesten worden.

Er is op de vergadering kritiek geleverd op het functioneren van het bestuur. De leden willen dat er een evaluatie komt over het functioneren van het hoofdbestuur, het Assembleelid, de minister, het Staatsraadslid en het lid van de Rekenkamer.

Besloten is dat onderlinge problemen binnenshuis zullen worden opgelost. Er is een motie ingediend, die verder is geamendeerd. Leden hebben hun gal gespuugd over de gang van zaken in de partij. Aangegeven is dat het onvolwassen is om nu te stellen dat DOE uit de coalitie moet stappen. Het agendapunt is bekritiseerd door de leden. De vergadering moet nog worden afgerond.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May