21e verkeersdode genoteerd
06 May 2016, 21:35
foto


Dewanand Randolf (48) is vrijdag in het ziekenhuis overleden, na betrokken te zijn geweest bij een aanrijding op donderdag 5 mei. De politie van Richelieu kreeg via de Centrale Meldkamer melding van een aanrijding tussen twee voertuigen aan de Hadji Iding Soemitaweg. Ter plekke gekomen bleek uit het onderzoek dat Randolf uit de richting Paramaribo kwam en ging richting Albina. Het andere voertuig reed in de tegenovergestelde richting.

Op een bepaald moment moet Randolf door tot nog toe onbekende redenen de controle over de besturing van zijn voertuig hebben verloren. Het voertuig maakte een draai om zijn as, waardoor de linker achterzijde tegen het andere voertuig kwam.
Door de slag liep Randolf een barstwond op aan het hoofd en was niet aanspreekbaar. De andere autobestuurder die niet onder invloed van alcoholhoudende drank verkeerde, is in het bezit van een geldig rijbewijs. Hij en zijn twee bijrijders liepen lichte letsels op.

Per ambulance werden de gewonden vervoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. De drie slachtoffers met lichte verwondingen zijn na medische behandeling heengezonden.

Randolf werd ter verpleging opgenomen in de ziekeninrichting, waar hij vrijdagochtend het leven liet. Het ontzielde lichaam is na afstemming met het Openbaar Ministerie voor sectie in beslag genomen. De verkeersbarometer is landelijk gestegen naar 21, meldt de politie Public Relations.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May