NDP distanciert zich van racistische uitlatingen
26 Apr 2016, 18:53
foto


De Nationale Democratische Partij (NDP) distantieert zich van racistische en andere tegenstrijdige uitlatingen die door derden zijn gedaan via de sociale media. De partij benadrukt dat zij nooit en te nimmer aanleiding heeft gegeven of zal geven aan haatzaaiing of rassendiscriminatie.

De NDP staat vanaf haar oprichting bekend als een multi-etnische partij met respect voor alle culturen en religieuze overtuigingen, zegt de partij in een persbericht. De NDP brengt in herinnering dat multiculturaliteit de grootste verworvenheid is van de partij en dat deze partij aan de basis heeft gestaan van de 'eenheid in verscheidenheidsgedachte'. "Het bewijs hiervan is terug te vinden in alle partijstructuren en op alle bestuursniveaus in het land. Onze multiculturaliteit is onze nationale trots als partij en in de internationale gemeenschap ons hoogste goed. Laten wij dit koesteren, voeden en verder uitbouwen," stelt de NDP.

De NDP doet daarom een beroep op de totale Surinaamse gemeenschap om elkaar te respecteren, te waarderen en lief te hebben. Laten wij onszelf waarderen en Suriname hoog houden. Te allen tijde. Namens de NDP is de verklaring ondertekend door Caroline Heilbron, lid van het managementteam.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May