Vrouwelijke verdachte aangehouden in moordzaak
20 Apr 2016, 18:36
foto


Een vrouwelijke verdachte is door de afdeling Kapitale Delicten aangehouden in de roofmoordzaak van de Engelweg. Zij heeft bekend andere strafbare feiten met haar kompanen te hebben gepleegd op verschillende adressen, meldt de politie public Relations.

De drie verdachten die eerder waren aangehouden in deze zaak hebben intussen bekend het strafbaar feit te hebben gepleegd. De 76-jarige Willy Deira is om het leven gebracht in de nacht van 23 op 24 maart.

De broers Andreas, H. alias ‘Tyson’ (21) en Jozua H. (17) alias ‘Jossie’ zijn eerder aangehouden Zij hebben een volmondige bekentenis afgelegd. De 25-jarige Guillermo E., familielid van het slachtoffer, was tijdens de beroving niet aanwezig, maar had de informatie doorgespeeld aan de twee anderen dat het slachtoffer over veel geld en sieraden beschikte.

Tijdens het onderzoek hebben de verdachten bekend betrokken te zijn geweest in een vijftal gekwalificeerde diefstallen en diefstallen middels geweldpleging. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is de vrouwelijke verdachte ook in verzekering gesteld.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May