Vijf jaar cel voor vader die bloedeigen dochter misbruikte
08 Apr 2016, 00:26
foto


Rene A. heeft een celstraf van vijf jaar opgelegd gekregen van rechter Sieglien Wijnhard. Hij heeft zijn minderjarige bloedeigen dochter van dertien jaar ruim twee jaren lang seksueel misbruikt.

De vader misbruikte het kind op diverse plekken in het huis. De man die eerder in vrijheid was gesteld, wordt gevangengenomen. Hij verscheen niet op de rechtszitting om zijn vonnis aan te horen.

In eerste instantie had de vader een gedetailleerde verklaring afgelegd bij zijn verhoor. Hij had steeds onbeschermd seks met het meisje. Hij vond dat zij aanstootgevende kleding droeg en dat hij seksuele gevoelens voor haar koesterde. Hij kon zijn seksuele verlangens niet meer bedwingen.

Op de rechtszitting kwam hij terug op zijn verklaringen en ontkende het feit gepleegd te hebben. Het minderjarige meisje had ook inconsistente verklaringen afgelegd. Wijnhard merkte op dat de vader die het kind zou moeten beschermen, niet geschroomd heeft om zijn bloedeigen dochter gedurende twee jaren lang te misbruiken.

Wanita Ramnath
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May