Ontlasten Headley en benoemen Antonius teruggedraaid
02 Apr 2016, 20:49
foto


Het ontlasten van Russ Headley als waarnemend directeur van Telesur en benoemen van Mike Antonius in deze functie, is teruggedraaid. De raad van commissarissen (rvc) en het bestuur van de Communicatie Werknemers Organisatie Suriname (CWOS) hebben overleg over deze kwestie gehad met minister Andy Rusland van Transport, Communicatie en Toerisme (TCT). Dit delen de rvc en de bond mee in een gezamenlijk uitgegeven verklaring.

"In gemeen overleg is besloten, dat alle actoren binnen Telesur zich op grond van hun verantwoordelijkheden en de ontwikkelingen op telecommunicatiegebied, zowel nationaal als internationaal, zullen inzetten voor de ontwikkeling van Telesur," stellen Jan Bolman, vice-presidentcommissaris en bondsvoorzitter Wilfried Meyer. Dit is volgens hen nodig om de organisatie in staat te stellen de concurrentieslag het hoofd te kunnen bieden, al dan niet in samenwerking met lokale en buitenlandse organisaties.

Benadrukt wordt dat het bedrijf zijn taken naar de samenleving toe in al zijn facetten zal blijven uitoefenen en verbeteren, zodat de klanten optimaal gebruik kunnen maken van telecommunicatiemogelijkheden. Het besluit om Headley te ontlasten en in zijn plaats Antonius te benoemen, zal "vooralsnog niet ten uitvoer worden gebracht". Partijen zullen voor het wederkeren van de orde en rust binnen de organisatie, minimaal twee weken in acht nemen alvorens er sprake kan zijn van het benoemen van een nieuwe leiding.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May