Herman P. wreekt zich; brengt broer kapverwondingen toe
23 Mar 2016, 01:22
foto


De politie van Moengo heeft Herman P. aangehouden voor het toebrengen van een kapverwonding aan zijn broer Maya P. De kappartij deed zich dinsdag voor te Weg naar Wanhati, meldt de afdeling Public Relations. Het slachtoffer had een kapverwonding op het hoofd en op zijn rug en was moeilijk aanspreekbaar, toen de boot aanmeerde te Moengo.

Hij werd met de ambulance vervoerd naar de RGD polikliniek van Moengo, waar hij werd gestabiliseerd. Volgens de behandelende arts heeft het slachtoffer een schedelbasis fractuur opgelopen en is hij voor specialistische behandeling per ambulance gebracht naar het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.

Maya P. verklaarde tegenover de politie dat hij bezig was te vissen. Terwijl hij de vissen uit het net haalde, voelde hij een slag op zijn hoofd en rug. Hij keerde zich om en zag dat zijn jongere broer Herman hem de kapverwondingen toebracht. Na de daad maakte de dader zich uit de voeten. De politie heeft hem op zijn schuiladres aangetroffen en aangehouden.

Maya en Herman hebben al geruime tijd een slepende ruzie. Een aantal jaren geleden had Maya zijn jongere broer Herman kapverwondingen toegebracht en heeft een gevangenisstraf van twee jaar uitgezeten. Zijn jongere broer heeft op deze manier zich willen wreken.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May