RBT Paramaribo houdt verdachte na achtervolging aan
18 Mar 2016, 23:16
foto
Het jachtgeweer en de attributen die in beslag zijn genomen door de politie.


Het Regio Bijstandsteam (RBT) Paramaribo heeft na een achtervolging vrijdagavond een verdachte klemgereden. De man, die recidivist blijkt te zijn, had een jachtgeweer dat hij ten verkoop aanbood. Nadat waarschuwingsschoten gelost werden, kon de verdachte worden aangehouden. Starnieuws verneemt dat hij geen letsels heeft opgelopen.

De politie kreeg een melding dat de man ingebroken zou hebben aan de Blue Wingstraat in Paramaribo-noord. Het voertuig waarin de verdachte zat, werd gesignaleerd aan de Thurkowstraat. Op gegeven moment had de man door dat hij werd achtervolgd. Hij verhoogde zijn snelheid.

Op de kruising Picasso- en Topaasstraat gooide de verdachte het jachtgeweer uit het voertuig. In de Rembrandstraat werd hij klem gereden. De verdachte rende uit de auto. Hij werd nadat er waarschuwingsschoten werden gelost, aangehouden op de kruising Rembrand- en de Gompertsstraat.

In het voertuig troffen de wetsdienaren van RBT Paramaribo, handschoenen en breekwerktuigen aan. De verdachte is niet zo lang geleden op vrije voeten gekomen. Hij is overgedragen aan de politie van Geyersvlijt, die het onderzoek verder verricht.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May