Vier de bak in voor overvallen echtpaar
18 Mar 2016, 00:33
foto


Murwin W., Regillio S., Roberto K. en San felix G. zijn op de rechtszitting van donderdag door rechter Sieglien Wijnhard veroordeeld. Regillio S. kreeg een celstraf van vijf en een half jaar opgelegd. De overige medeverdachten werden tot zes jaar cel veroordeeld. Het viertal had een echtpaar te Commewijne, op het Militairproject, beroofd op 14 oktober 2014. De benadeelden werden mishandeld en gekneveld. De benadeelde man zag op een gegeven moment kans om zich te bevrijden en kapte een van hen. Toen namen ze de benen.

Roberto K. werd met een kapwond aangetroffen, maar beweerde dat het niet om een recente verwonding ging. De heer des huizes was op die bewuste ochtend rond zes uur bezig zijn kippen te voeren toen hij werd overvallen. Hij werd geslagen met een vuistvuurwapen, gekneveld en vastgebonden in het kippenhok. De veroordeelden begaven zich toen tot de woning, waar de vrouw lag te slapen. De vrouw gilde om hulp. Het lukte de man om zich te bevrijden en hij ging toen met een houwer op de veroordeelden af.

De auto met de vier verdachten is nabij de Wijdenboschbrug klemgereden door de politie. Murwin W. bestuurde het voertuig. In de auto werden de gestolen goederen, een laptop, SRD 250 en een rijbewijs op naam van de vrouw des huizes, aangetroffen. Ook de vuistvuurwapens met patronen waren in het voertuig.

Wanita Ramnath
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May